Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران و طرح‌ریزی شهری شورای شهر مشهد گفت: رویکرد این دوره از شورای شهر مشهد، شهر هوشمند است و شهر هوشمند معجون و ترکیبی از پارامترهای حوزه ساختمان و بویژه فناوری‌های نوین در حوزه ساخت و ساز است.

محمدهادی مهدی‌نیا در گفت‌وگو با قدس افزود: با توجه به شعار قانون‌مداری که شورای پنجم در زمان انتخابات اعلام کرده بود با همکاری مشاوران طرح‌های تفصیلی، به دنبال سند ضوابط بلندمرتبه‌سازی در شهر هستیم و مشهد به عنوان یک کلانشهر مانند تمام کلانشهرهای دنیا نیازمند استفاده بهینه از زمین خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: باید ساختمان‌های بلند تحت ضابطه و چارچوب مقررات حقوق شهروندی باشند و شرایط اکولوژی شهر را در نظر بگیرند.

 محوریت بارگاه امام رضا(ع) در طرح بلندمرتبه سازی

مهدی‌نیا در خصوص بلندمرتبه‌سازی پیرامون حرم مطهر رضوی گفت: طرح پیرامون حرم مطهر رضوی که در دهه ۷۰ مصوب و اصلاحاتی نیز در دهه ۸۰ داشته است، ضوابط و مقررات خاصی داشته که امروزه می‌توانیم این ضوابط را هم قبول نداشته باشیم و هم انتقاداتی به طرح اولیه داشته باشیم. اما همان ضوابط و مقررات در سال‌های گذشته نیز رعایت نشده است.

مهدی‌نیا تصریح کرد: در اطراف حرم و بافت پیرامونی آن به عنوان هسته مرکزی شهر، موضوع هویت و شخصیت شهر مشهد با محوریت بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) باید در اولویت نخست باشد و در کنار آن زیرساخت‌ها و نیازهای دیگر در موضوع زیارت و حضور زائر چند ۱۰ میلیونی در سال باید نظم بگیرد و تعادل ایجاد کردن و تعادل برقرار کردن جنبه هویتی مشهد و نیازهایی که در قالب حضور زائر وجود داشته باشد حل معادله‌ای است که باید متخصصان کمک کنند به مدیریت شهری تا نقطه تعادلی ایجاد شود بین الزامات و شرایط حال حاضر و حفظ هویت هسته مرکزی شهر مشهد.

 چشم امید به درآمدهای حرام

رئیس کمیسیون عمران و طرح‌ریزی شهری شورای شهر مشهد در خصوص درآمدهای شهرداری مشهد از محل تخلفات ساختمانی هم گفت: مشکل درآمد شهرداری‌ها را نمی‌توان در یک سال حل کرد و بیش از ۳۰ سال است که نه تنها شهرداری مشهد بلکه بیش از ۱۲۰۰ شهر کشور چشم امیدشان به درآمدهای حرام ناپایدار است و این طفل را جدا کردن از این شیر حرام کار آسانی نیست چرا که ابتدا باید جایگزین آن مشخص شود.

وی افزود: در سال ۶۲ که طرح خودکفایی شهرداری‌ها به تصویب رسید قرار بود ظرف ۶ ماه دولت آیین‌نامه درآمد جایگزین خودکفایی شهرداری‌ها را ابلاغ کند و این آیین‌نامه هیچ گاه ابلاغ نشد و محلی برای درآمد پایدار برای هزینه‌های شهر نداریم. طبیعی است شهرداری‌ها با هر طیف سیاسی که بر روی کار باشد می‌روند به سراغ راحت‌ترین کار که کدهای ساختمانی است و تفاوت بین میل شهروندان و ضوابط شهرسازی که راحت‌ترین راه درآمد است.

مهدی‌نیا ادامه داد: برای حل این مشکل باید تصمیمات سخت در حوزه کلان گرفته شود که نیازمند قوانین و مصوبات مجلس است و موضوع دیگر باید در بودجه‌های سنواتی دولت، سالیانه به مرور سهم درآمد پایدار شهرداری‌ها از حوزه عوارض و مالیات‌ها در یک بازه ۱۰ ساله افزایش پیدا کند و در حال حاضر ۷۵ تا ۸۰ درصد درآمد شهرداری از محل کدهای ساختمانی است که باید به زیر ۲۰ درصد برسد که اگر این اتفاقات رخ دهد می‌توانیم آمادگی داشته باشیم شهرداری‌های ما مانند شهرداری‌های بزرگ دنیا از درآمدهای پایدار استفاده کنند و دیگر نیازی به تخلف و استفاده کردن از درآمدهای ناپایدار نداشته باشیم.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تخلفات ساختماني درآمد شهرداری ساخت و ساز غیرمجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۰۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟

سینما اعتماد نوشت: محمدرضا شهبازی مجری برنامه پاورقی، هفته پیش توئیت زشت و بی سابقه‌ای را در مقام مجری صداوسیما منتشر کرد.

 محمدرضا شهبازی، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود؛ «اصلاح‌طلبی نطفه‌اش حرام است! اصولگرایی لقمه‌اش حرام است!» این توئیت با واکنش منفی کاربران زیادی مواجه شد. حالا چند روزی است او اجرای برنامه پاورقی را بر عهده ندارد. مشخص نیست از اجرا کنار گذاشته شده یا این عدم حضور دلیل دیگری دارد. کلام زشت این مجری  پیش از این هم با انتقادات زیادی همراه بود.

دیگر خبرها

  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • توان‌افزایی اساتید درس دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه فردوسی مشهد
  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • شهرداری تهران: آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران وجود ندارد/ می‌توان زاد و ولد آنها را کنترل کرد
  • اتهامات مالی، شهردار مرند را راهی زندان کرد
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • فیلم| تخلفات صنفی طلا فروشان تبعات دارد
  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟